Välkommen till Kropp & Själmässa 2018
Datum: Lördag & Söndag 6-7 Oktober
Tid: Kl.10.00-18.00
Plats: Scandic Swania i Trollhättan

Nu kan ni följa oss på facebook; Kropp och Själ mässa och
på instagram; kroppochsjal2017


Öppet Lördag 6 okt -Söndag 7 okt 10.00-18.00 Inträde 120:-/dag  eller 2 dagar 200:-

Program & Utställare presenteras löpande. Håll utkik!

Storseans med Anna söndag 8 oktober

På lördagen ger Anna Änglahealing och håller föreläsningen ”Att utveckla sig egen medialitet – Du har gåvan” som avslutas med en meditation som öppnar upp kärleken och fyller på dina chakran.

På söndagen har hon Storseans och föreläsningen ”Hur jobbar jag som medium och djurkommunikatör”, föreläsningen avslutas med en änglameditation.

Både lördag och söndag har Anna privata sittningar som bokas på plats.                                           

Jag jobbar som medium, vägledare, ingår i ett utvecklingsteam inom friskvård och hälsa. En personlig och andlig utveckling innebär att man tar hand om både kropp och själ för mig. Jag har startat mitt företag Believe som som handlar om hälsa där individuell fysisk träning hör ihop med själslig träning. Det handlar om balans och hitta sitt egna sätt att må bra. Detta vill jag betona att det är så individuellt men balansen innebär att känna glädje, hämta kraft och kunna vara närvarande.
Jag har kurser i energimålningar då jag även målar av under en sittning det jag får till mig. Tavlan bygger på kärlek! Jag gör även husrensningar, har kurser inom andlig utveckling/ änglars kraft och jobbar även som djurkommunikatör. Djur har sådan kärleksfull och helande energi. Du är så varmt välkommen att följa med mig i bloggandets värld! All kärlek till dig! Största kramen från mig!

anna.tarotguiderna.se

Storseans med Andreas
Söndag den 8 oktober.

På Lördag & söndag kan du få en privat sittning med andreas. bokas på plats.

Andreas Österlund
Vårt rockande medium, som både sjunger och spelar när han inte pratar med andra sidan.
Han jobbar heltid som medium, håller kurser, seanser och har medverkat i 100-tals husrensningar för folk som behövt hans tjänster. Andreas är ett återkommande medium i TV:s Det Okända.
Han hade gåvan redan som barn och har sen dess utvecklat den för att kunna hjälpa andra. 
-Min förhoppning med mitt andliga arbete är att inspirera fler människor att följa sin intuition och upptäcka sin egen andliga identitet-
Välkomna att träffa Andreas på mässan , där han kommer att erbjuda privata läsningar, meditation och Storseans. 

Läs mer på www.andreasosterlund.se
https://www.youtube.com/watch?v=D4w-2_VUuLY

Storseans med Pehr
Lördag 7 oktober

Pehr ger tarotläggningar på mässan både lördag & söndag.

Pehr Trollsveden född 1970 i Boden och har arbetat som proffessionellt medium sedan 1996. Sedan dess har han gett ut flertalet böcker i bl.a meditation och djurkommunikation.

Pehr har varit med i TV flertalet gånger, i det senaste både TV 7 - Livet på andra sidan- och i den populära serien Ullared. 

Han arbetar idag som vägledande konsult för de som vill komma i kontakt med sitt tidigare liv genom regressioner. Han är aktiv som djurkommunikatör och har både privata sittningar och gruppseanser. 

Hos oss på mässan kommer Pehr hålla både storseans och privata sittningar som går att boka på mässan.

www.trollsveden.nu

Storseans med Jörgen
Lördag 7 okt & Söndag 8 okt.

Jörgen är född  i Eksjö i Småland, och är ett svenskt spiritualistiskt medium. Jörgen har medverkat i TV-program som Förnimmelse av mord, Det okända och Akademien för det okända. Han har studerat mediumskap i kurser hos den numera framlidna Iris Hall från England. 
Jörgen är ett av Sveriges mest meriterade medium som jobbat professionellt i närmare 20 år. 
Han håller kurser och utbildningar och verkar både i Sverige och utomlands. 

Jörgen Ger tarotläggningar på mässan både lördag & söndag.

Tidigare-Livseans lördag & söndag

Mitt intresse för det andliga uppstod redan då jag som liten flicka fick se min mamma och vår släkting Asta spå i både kort och sumpen från det heta kokkaffet. Det talades om släkten som för länge sedan var döda, dom kunde sia om hur allt skulle ske innan det hände. Om hur dom hade på den tiden (ca 1925) hade sett "gengångare" som försvann utanför fönstret ner i jorden, och mycket mera. Mina öron vart vidöppna och lyssnade med stort intresse på det som sades.
 
Jag började själv spå i vanliga spelkort när jag var tonåring och spådde vänner innan vi skulle gå ut på helgen för att se hur kvällen skulle bli. Siade också i kaffesumpen efter fikat, vilket jag tyckte var väldigt roligt och för det mesta stämde det hela mycket bra.
 
Från att ha fått med mig mitt intresse redan från tidig barndom så har jag utvecklat den andliga sidan så mycket mera nu på senare år.
 
Jag har utbildat mig till reikihealer, ljushealer och transhealer, har gjort detta i flera år med otroliga resultat som även förvånat mig själv. Jag har fått hjälp av andar fysiskt vid ett tillfälle att hjälpa ett knä som värkt i 3 år. Det onda försvann.
 
Kan häva blockeringar i den fysiska och eteriska kroppen med hjälp av den universella energin som leds genom mina händer. En härlig avslappning som ger positiv och lugn energi.
  
Diplomerat Medium
Som medial är jag mycket tacksam för att ha fått dessa gåvor och kan förmedla budskap från Universum. Att vi inte behöver vara rädda för att gå vidare efter vårt liv här på jorden. Som medial kan du få budskap via hörseln, synen eller känseln. Eller så får man det bara till sig, man bara vet.

privata tarotkortsläsningar lördag och söndag

Annabella håller föredrag båder lördag och söndag

Annabella har en foundation i Filippinerna som heter Kamay-Kalinga NG AMA Foundation INC. Hon bygger ett barnhem för barn från 8 år, ålderdomshem och handikappshem!

På mässan healar hon och säljer naturgodis.
Hon ska även hålla ett föredrag både lördag och söndag som ni inte får missa.

Läs mer om Annabella på www.annabella.se

Berith håller storseans på lördagen

privata sittningar både lördag & söndag. bokas på plats.

Jag heter Berith Lidberg och arbetar som medium sedan många år tillbaka. Finns i Lidköping, närmare bestämt på Kållandsö. Jag är certifierad enligt internationella riktlinjer. Eftersom jag gillar att göra olika saker så har jag ett ganska brett utbud: 
Seanser, privatsittningar, vägledning genom Tarotkorten eller runorna, guidad meditation, renar energikroppen från tung energi, energistädning (hemsökta hus), mediumkurser. 
Jag erbjuder tjänster inom medialitet och personlig utveckling till såväl enskilda som grupper, hoppas vi ses på mässan i Trollhättan!

www.mediumberith.se/

Staffan håller föreläsning "Tarotkortens symbolik" lördag & söndag

Jag är bosatt i Vänersborg. De områden som jag tycker är intressanta att utforska rör psykologi, andlighet, religion, sociologi, samhälle, filosofi, ockultism och esoterism. En gång i tiden sades det att alla vägar bär till Rom, och så skulle man också kunna betrakta de flesta former av personligt sökande efter en högre mening och förståelse av livet. I själva verket är det kanske oss själva vi söker.
I alla tider har människan haft tankar och funderingar kring sin existens här på jorden. Vad innebär det egentligen att vara människa, och vad är det för slags bakomliggande faktorer som påverkar och formar våra olika personligheter och åsikter? Hur påverkas vi på djupet av den kultur och det samhälle som vi föds in i, och varför kan synen på etik och moral – rätt och fel – variera beroende på var i världen man befinner sig?
Syftet med Observatoria är att ställa frågor om livet, världen och samhället. Genom att ställa frågor så börjar man kanske också att söka svar. All kunskap har sin början i frågorna, och frågorna har sin början i våra tankar.
Jag är vad man skulle kunna kalla för en sökare. Hela livet igenom och i alla situationer man möter, så finns det alltid någon slags lärdom och erfarenhet att ta till sig. Vi människor är i mångt och mycket summan av våra tankar, erfarenheter och handlingar. Lev väl och försök att behålla ett öppet sinne.

https://www.youtube.com

www.observatoria.net

Grupphealing både lördag & söndag

Magnus Bråthèn
Jag var inte medveten om min medialitet under min uppväxt men har hela tiden haft en stor längtan efter något, Jag hade bara vild fantasi hette det när jag var liten. Mina nära och kära tror inte alls på det jag håller på med, det där är bara ” Harry Potter grejjer ” säger dom.
Ok, jag tvingar ingen, vi gör alla våra val. Änglarna har sagt att ” människans fria vilja kan vi och får inte ändra på, vi kan bara stilla vädja och råda ” sedan är det upp till oss själva.

Jag har haft ett stort musikintresse i hela mitt liv, men för ca. 10 år sedan ändrades detta och mitt andliga ökade. Jag håller fortfarande på med musik, både körsång och spelar i ett band men det är inte så mycket längre. Efter en utbrändhet så var jag tvungen att tänka om och det var efter det som min medialitet tog fart.

Läs mer på www.lugnaenergier.se

Föredrag lördag & söndag

Vi alla känner oss själva, mer eller mindre på ett eller annat sätt. Men det är inte alltid vi vet varför vi gör eller varför vi känner, reagerar och väljer som vi gör.

Att det finns en mängd olika faktorer som påverkar oss vet vi, men det är inte alltid vi är fullt medvetna om vilka.

Din personliga inre färg är just en sådan faktor som du kanske inte har tänkt på tidigare. Faktum är att alla färger påverkar dig. Denna bok kan ge dig en bättre bild av dig själv och de runt om kring dig, en liten vägledning om hur du själv kan påverka ditt liv och din situation.

Kom ihåg! En färg är mer än just bara en färg! Kom och lär dig mer om färgernas betydelse.

Workshop lördag & söndag

Själen har valt kroppen för att få uppleva vad den är.
Om du bär på blockeringar som hindrar upplevelsen kan detta skapa ohälsa och sjukdom i din fysiska kropp.

ThereseElisabeth är livsinspiratör som kombinerar sin traditionella roll som sjuksköterska med andligheten. Med kroppens och psykets symtom som utgångspunkt arbetar hon med att se var ohälsa i grunden har skapats. Inifrån och ut hjälper hon människan att läka hela livet med hjälp av tanken, känslan, kroppen, energin och själens påverkan.
På mässan kan du ventilera dina funderingar, köpa tarotkort, testa healingmassage och boka kurser eller behandling till mässpriser

Länk till hemsida är www.thereseelisabeth.se

© Copyright 2015   VIS-ART