Välkommen till Kropp & Själmässa 2019
Datum: Lördag & Söndag 5-6 Oktober
Tid: Lördag 10.00-18.00 Söndag 10.00-17.00
Plats: Scandic Swania i Trollhättan

Nu kan ni följa oss på facebook; Kropp och Själmässa


Öppet Lördag 5 okt - 10.00-18.00 Söndag 6 okt- 10.00-17.00  Inträde 130:-/dag  eller 2 dagar 200:-

Program & Utställare presenteras löpande. Håll utkik!

Hasse Nyander

Lördag 5 oktober- Föredrag
Söndag 6 oktober- Storseans

Hasse är medium och grundare av The Church of Goodwill- Spiritualistkyrka i Göteborg.

Jag befinner mig mitt i livet och trivs med det, känns som jag nyss hade landat i tillvaron efter att i stora delar av mitt livet leta eller sökt efter något som fattades mig. Jag fann ut vem jag var och vart jag kom ifrån och lärde mig känna både min enhet med min ande och dess enhet med "Gud". Så numer ser jag mig som en finnare, fast egentlig så handlar det ju om att jag tillät dessa delar vara en del av min tillvaro och att de faktiskt funnits där hela tiden - bara det att jag som så många andra hamnat i illusionen av att vara separerad från dem.

Tillsamman med min fru Monika så bor jag mitt i centrala Göteborg, där vi även har en lokal för vår verksamhet i närheten. Så för det mesta så är jag yrkesmässigt stationerad i Göteborg. Man kan dela upp min verksamhet i tre delar:

Ljusbärare: Mitt företag för mina kurser och den verksamhet jag har inom mediumskap och healing.

Förlaget Ljusbärare: Jag har ju numera ett eget förlag som producera och ge ut mina böcker och cd-skivor.

The Church of Good Will: Ett svenskt religiöst obundet trossamfund som jag varit med och startat upp.
Var på väg att skriva efter The Church of Good Will - Min hobby, men så kom jag på allt jag arbetar med har ju faktiskt en gång varit på hobbynivå, bara det att jag fått den stora möjligheten i livet att kunna få jobba med det. Oj så privilegierad jag är och känner mig i skrivande stund väldigt förnöjd. Förnöjd som är ett av mina favorit ord, och ett tillstånd som är värt att sträva mot.

Livet är en stor gåta och många spekulerar om vad som är meningen med livet. Jag har inte det fullständiga facit, men en viktig del av livet enligt mig är att lära sig och utveckla medkänsla - kärleksfull vänlighet. Skalar man bort alla trossatser och all kulturellpåverka från religioner och filosofier så finner men att det enda som finns kvar och som är som en gemensamma nämnare är Medkänsla - Kärleksfull vänlighet.

Namsté
Hasse Nyander

lördag - föredrag: Uppvaknandet- vi lever i en tid med stora förändringar.

söndag - Storseans - Ljusbärarandakt

Storseans med Anna
Lördag 5 oktober

Krönikör på tidningen NÄRA 
Känd bloggare hos Vivi Lindes Tarotguiderna

på Lördag håller hon storseans och ett föredrag "hitta dig själv i kropp och själ och utveckla din medialtitet".

På söndag håller anna föredraget "änglarnas syfte och hur får du deras hjälp".

Både lördag och söndag har Anna privata sittningar som bokas på plats.                                           

Jag jobbar som medium, vägledare, ingår i ett utvecklingsteam inom friskvård och hälsa. En personlig och andlig utveckling innebär att man tar hand om både kropp och själ för mig. Jag har startat mitt företag Believe som som handlar om hälsa där individuell fysisk träning hör ihop med själslig träning. Det handlar om balans och hitta sitt egna sätt att må bra. Detta vill jag betona att det är så individuellt men balansen innebär att känna glädje, hämta kraft och kunna vara närvarande.
Jag har kurser i energimålningar då jag även målar av under en sittning det jag får till mig. Tavlan bygger på kärlek! Jag gör även husrensningar, har kurser inom andlig utveckling/ änglars kraft och jobbar även som djurkommunikatör. Djur har sådan kärleksfull och helande energi. Du är så varmt välkommen att följa med mig i bloggandets värld! All kärlek till dig! Största kramen från mig!

anna.tarotguiderna.se

Berith håller Storseans Lördag 5 oktober

privata sittningar både lördag & söndag. bokas på plats.

Berith Lidberg, certifierat medium erbjuder: Tarotrådgivning, privatsittning med andekontakt, medial rådgivning, healing, runor. Pris 280 kr 20 min. Swish el kontant.
Storseans med kärleksfulla budskap från nära o kära! Pris 100 kr, swish el kontant.
Betalas på plats i seanslokalen!

www.mediumberith.se/

Tidigare Liv
Regression
Andliga guider

Föredrag & Demonstration
Anette Johansson FDI
Lördag & Söndag

Ingrid Krianon &
Jon Anker Holm
Mediala Brobyggare, visionärer, livsinspiratörer och mycket mer.

Föredrag Ingrid:

MÄNNISKANS EXISTENS & FREDENS MÖJLIGHET-
Nu när vår osynliga verklighet blir alltmer synlig.

Föredrag Jon:

TIDEN, NUET OCH DEN GUDOMLIGA PLANEN-
Varför är vi här precis NU i denna speciella tid?

INGRID GÖR PRIVATA SITTNINGAR LÖRDAG & SÖNDAG

Trumresa & Blåshealing
med
Anita Norgren/ Korptrumman

Anita är en medial shaman som håller trumresor och gör blåshealing på sina klienter bland mycket annat spännande.

Storseans med Britt Tegneryd Lördag & Söndag

Britt fick sin gåva som medium tidigt i livet, redan som barn. Hon har hjälpt människor i många år, henens filosofi är att alla har den mediala gåvan mer eller mindre, den får vi när vi föds.
- Min största utbildning är att jag kom ner till livets skola som barn och jag har sedan dess lärt mig att vara ödmjuk för mina gåvor så att dom som känner att dom behöver hjälp och tröst kan få det på ett eller annat vis.
 
Tro på er själva som dom underbara människor ni är!
Vi har bara detta liv här och nu, det vi gör för andra får vi tillbaka.-

Privata sittningar både lördag & söndag. Bokas på plats.

Martin Wentzel
Föredrag- Död i 8 minuter och kom tillbaka med Livets Nycklar.

Lördag & Söndag

Tidigare-Livseans
Lördag & Söndag

Mitt intresse för det andliga uppstod redan då jag som liten flicka fick se min mamma och vår släkting Asta spå i både kort och sumpen från det heta kokkaffet. Det talades om släkten som för länge sedan var döda, dom kunde sia om hur allt skulle ske innan det hände. Om hur dom hade på den tiden (ca 1925) hade sett "gengångare" som försvann utanför fönstret ner i jorden, och mycket mera. Mina öron vart vidöppna och lyssnade med stort intresse på det som sades.
 
Jag började själv spå i vanliga spelkort när jag var tonåring och spådde vänner innan vi skulle gå ut på helgen för att se hur kvällen skulle bli. Siade också i kaffesumpen efter fikat, vilket jag tyckte var väldigt roligt och för det mesta stämde det hela mycket bra.
 
Från att ha fått med mig mitt intresse redan från tidig barndom så har jag utvecklat den andliga sidan så mycket mera nu på senare år.
 
Jag har utbildat mig till reikihealer, ljushealer och transhealer, har gjort detta i flera år med otroliga resultat som även förvånat mig själv. Jag har fått hjälp av andar fysiskt vid ett tillfälle att hjälpa ett knä som värkt i 3 år. Det onda försvann.
 
Kan häva blockeringar i den fysiska och eteriska kroppen med hjälp av den universella energin som leds genom mina händer. En härlig avslappning som ger positiv och lugn energi.
  
Diplomerat Medium
Som medial är jag mycket tacksam för att ha fått dessa gåvor och kan förmedla budskap från Universum. Att vi inte behöver vara rädda för att gå vidare efter vårt liv här på jorden. Som medial kan du få budskap via hörseln, synen eller känseln. Eller så får man det bara till sig, man bara vet.

privata tarotkortsläsningar lördag och söndag

Änglaseans med
Catharina Runesson
Lördag & Söndag

Annabella har en foundation i Filippinerna som heter Kamay-Kalinga NG AMA Foundation INC. Hon bygger ett barnhem för barn från 8 år, ålderdomshem och handikappshem!

På mässan healar hon och säljer naturgodis.

Läs mer om Annabella på www.annabella.se

Föredrag lördag & söndag
privata sittningar lördag & söndag (ta med foto/film på ditt djur går bra på mobilen)

Välkommen till AMHS Djurkommunikation som ägs och drivs av mig, Anette Hillbiörn. När Google Translate inte fungerar så kan jag hjälpa till att översätta det ditt husdjur vill. Jag vänder mig till alla som har ett husdjur som du som ägare förstår mindre bra. Under årens lopp har jag fått chansen att hjälpa ett flertal djurägare i Skövde och Falköping. I mitt arbete som djurkommunikatör så har jag fått äran att prata med hästar, hundar, katter, illrar, ormar, kaniner med flera. Under årens lopp har jag gått ett antal kurser, nu senast för Helen Da Vita, Irland. Kurserna har gjort mig uppmärksam på vad djuret berättar och kan sedan med hjälp av djurägaren tolka historien. Känner du att du vill anlita mig så är du hjärtligt välkommen att kontakta mig. Jag ser fram emot att få chansen att hjälpa till och ge både djur och ägare en dimension till i sitt gemensamma liv.

Varmt välkommen till AMHS Djurkommunikation, som drivs av mig Anette Hillbiörn. Min erfarenhet av att prata med djur är lång. Funderar du över vad ditt djur säger, kontakta mig så hjälper jag gärna till. Falköping och Skövde är mitt arbetsområde.www.djurkommunikationskovde.se/

Prova på - Falun Dafa- de meditativa övningarna i Falun Gong.

Grupphealing både lördag & söndag

Magnus Bråthèn
Jag var inte medveten om min medialitet under min uppväxt men har hela tiden haft en stor längtan efter något, Jag hade bara vild fantasi hette det när jag var liten. Mina nära och kära tror inte alls på det jag håller på med, det där är bara ” Harry Potter grejjer ” säger dom.
Ok, jag tvingar ingen, vi gör alla våra val. Änglarna har sagt att ” människans fria vilja kan vi och får inte ändra på, vi kan bara stilla vädja och råda ” sedan är det upp till oss själva.

Jag har haft ett stort musikintresse i hela mitt liv, men för ca. 10 år sedan ändrades detta och mitt andliga ökade. Jag håller fortfarande på med musik, både körsång och spelar i ett band men det är inte så mycket längre. Efter en utbrändhet så var jag tvungen att tänka om och det var efter det som min medialitet tog fart.

Läs mer på www.lugnaenergier.se

Föredrag lördag & söndag

Vi alla känner oss själva, mer eller mindre på ett eller annat sätt. Men det är inte alltid vi vet varför vi gör eller varför vi känner, reagerar och väljer som vi gör.

Att det finns en mängd olika faktorer som påverkar oss vet vi, men det är inte alltid vi är fullt medvetna om vilka.

Din personliga inre färg är just en sådan faktor som du kanske inte har tänkt på tidigare. Faktum är att alla färger påverkar dig. Denna bok kan ge dig en bättre bild av dig själv och de runt om kring dig, en liten vägledning om hur du själv kan påverka ditt liv och din situation.

Kom ihåg! En färg är mer än just bara en färg! Kom och lär dig mer om färgernas betydelse.

© Copyright 2015   VIS-ART

PROGRAM 2019 (Klicka på länken)

årets program 2019 Presenteras senare