spirituell målarresa till spanien
13-20 april 2016

Följ med oss på en underbar vecka till den vackra vita konstnärsstaden Altea på Costa Blanca (vita kusten),  som ligger mellan sju berg och böljande blått hav. Konstnärer söker sin tillflykt till den vackra lilla staden, som inspirerar med sitt böljande landskap. Många gallerier och små hantverksbutiker fyller stadens smala gränder. Det är lika nära till att vandra i bergen som att svalka sig i det azurblå havet. Många kommer och vandrar i bergen med tusentals mandelträd som blommar och fyller dalgångarna i vit och rosa skrud, i vacker kontrast till de evigt gröna olivträden. Altea är en riktig pärla, genuin, spansk och oförstörd från turister. Det finns en anledning till varför så många engelska medium har slagit sig till ro i dessa trakter. Det är en magisk plats med mycket själ. 
Vi bor på mysiga 4-stjärniga Hotel Tossal D'altea som ligger mellan apelsinlundar och mandelträd, 1 km från havet och 300 m till Alteas gamla stad. Hotellet har en 300 år gammal historia som olivfarm men på senare år omförvandlats och renoverats till ett utsökt, mysigt hotell med speciell atmosfär. Där hålls bl.a många yogaretreats varje år med människor från alla delar av jordklotet. Vi är väldigt glada och stolta över att kunna presentera vår första VIS-ART vecka just här. 


Kursveckan:
- Grundkursen
- Steg 2
För er som redan gått Grundkursen och eventuellt Steg 2 , kommer detta att bli en fördjupning av det ni lärt er samt någon spännande överraskning.
- En demonstration i VIS-ART seans.
- Var och en får en privat medial läsning under veckan.

Det blir en intensiv och spännande vecka med meditationer, målning och intressanta lektioner. 
Vi kommer även att skapa fri tid, för siesta, bad och utflykter samt en och annan happening.  

Följ med på en oförglömlig resa till Spanien och vackra Altea........

Datum:  13-20/4 2016

Pris:  8300:-/pers (Early bird 7850:-/pers) i delat dubbelrum,   9500:-/pers (Early bird 9250:-)i singelrum.
Anmälningsavgift: 2500:- för att säkra sin plats. (betala innan 15/12 så gäller Early Bird) Anmälan är bindande fr.o.m 1/2 2016. Resterade belopp ska vara oss tillhanda senast 30 dagar före avresa. 
Vill du följa med som sällskap och åtnjuta allt annat förutom målarkursen (mat, mysig samkväm och happenings på kvällarna mm.)  får du betala 6500:-/pers i delat dubbelrum (Early bird 6000:-/pers)

Anmälningsavgiften återbetalas ej oavsett orsak.  
Vid avbokning pga. sjukdom och styrkt med läkarintyg återbetalas summan förutom anmälningsavgiften. 

Du kan delbetala varje månad så sparar du lättare till resan: 
Betala till vårt bg: 5494-8310 Divya spa märk belopp med ditt namn och Altea.

Sätt in te.x. 1308:- / månad  från oktober-mars = 7850:- ( då är resan betald, tillkommer flygbiljett) 
Eller sätt in valfritt belopp för att underlätta sparandet. 

Detta ingår i priset:
-Hotellrum (7 nätter)
-Frukostbuffé (7 st)
-Spansk 3-rätters middag inkl. vin eller alkoholfritt (7 kvällar)
-Samtliga lektioner (grundkurs samt steg 2)
-En privat medial läsning per person (1h)
-Happenings på hotellet

Detta ingår ej i priset:
-Flygstol. (Närmaste flygplats är Alicante. Mellan Alicante och Altea är det ca 5 mil.) Norwegian och Ryan Air flyger till mycket bra priser.
-Transfer från och till flygplatsen (vi samordnar, pris kommer senare)
-Målarmaterial
-Eventuella utflykter
-Lunch ( men efter en stadig frukostbuffé och senare en 3-rätters middag, räcker det med något enkelt mitt på dagen te.x. lite frukt eller någon smörgås) 

Vi bistår givetvis med hjälp angående billigaste flygbiljett, flygtider, transfer från och till flygplatsen i Alicante för den som önskar.

Det kommer inom kort ett bankkonto där man kan avsätta en summa varje månad, för att spara ihop till sin resa.
På vår slutna Facebook sida "VIS-ART" samlas vi som skall resa för att lära känna varandra, få information och få ställa frågor. (För Dig som inte har FB mailar vi.)

Målarmaterial att ta med:
Akrylfärger och/eller akvarellfärger, papper, penslar, ospänd kanvas (duk), pennor, block att skriva i, vaxduk/plast för att skydda golv/bord med när man målar, och annat som man vill använda. Målarkläder och sköna skor. En tunn flisfilt att ligga och vila på kan vara bra att ha.

Se fler vackra bilder från Altea här!

Hotellets hemsida Hotel Tossal Altea
Se film från hotellet.